АЕЦ „Козлодуй“ е платила 8600 лева на „Седем-осми“ АД на

...
АЕЦ „Козлодуй“ е платила 8600 лева на „Седем-осми“ АД на
Коментари Харесай

АЕЦ платила на Слави Трифонов 8600 лв. за концерт през юни м.г.


АЕЦ „Козлодуй“ е платила 8600 лв. на „Седем-осми“ АД на водача на партия „Има подобен народ“ Станислав Трифонов, с цел да им провежда концерт на Краси Радков и Гъмзата по случай празненствата за Деня на енергетика на 19 юни 2021 година Това оповестява уеб сайтът Клуб Зет.
Данните от сметките, платени на Слави Трифонов.
Тогава към този момент е била в ход предизборната акция за вторите подред парламентарни избори за годината, на които Има Такъв Народ става първа политическа мощ с 23,78%.

Данните за контракта на „Седем-осми“ АД излизат в информация, предоставена от премиера Кирил Петков по депутатско запитване на Николина Ангелкова (ГЕРБ), която е поискала информация за всички контракти по публични поръчки, подписани по време на служебните държавни управления на президента Румен Радев.

За същия празник е ангажирана друга възпитаничка на „Шоуто на Слави“ – Деси Добрева, против 4200 лв..

Освен доставката на разнообразни консумативи и материали за обезпечаване на активността си, АЕЦ е сключила предходната година контракти с учители по пиано (14 400 лева.), балет (11 000 лева.), театрално изкуство (12 500 лева.), солфеж (10 550 лева.) и шахмат (3000 лева.), които да водят уроци в Деня на енергетика.

Отделно са платени 26 750 лв. за правене на материали за тренинг по водачество за чиновниците на АЕЦ.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР