Аеросмит обявиха, че техният фронтмен Стивън Тайлър е влязъл в

...
Аеросмит обявиха, че техният фронтмен Стивън Тайлър е влязъл в
Коментари Харесай

След операция: Стив Тайлър влиза в рехабилитация


Аеросмит оповестиха, че техният фронтмен Стивън Тайлър е влезнал в стратегия за лекуване след рецидив на обезболяващи, които приемал след интервенция на крайници.

Групата, четирикратен притежател на Грами, издаде изказване, в което осведоми почитателите, че би трябвало да анулират първия си набор от дати за концерти в Лас Вегас през юни-юли, защото 74-годишният рокер се концентрира върху здравето и възобновяване си.
   Вижте тази обява в Instagram.

 

„ Както мнозина от вас знаят, нашият обичан брат Стивън е работил върху неговата умереност в продължение на доста години. Ще продължим нашите дати за 2022 година, започвайки през септември, и ще ви уведомим за всевъзможни спомагателни актуализации допустимо най-скоро. Съжаляваме, че причинихме стеснение на толкоз доста от вас, изключително на нашите най-верни почитатели, които постоянно пътуват на огромни дистанции, с цел да участват на нашите концерти. Благодарим ви за разбирането и за поддръжката ви за Стивън през това време. Ако сте закупили билетите си посредством Ticketmaster, парите ще ви бъдат възобновени и скоро ще получите имейл с детайлности, в противоположен случай, апелирам, свържете се с мястото на покупката за информация по отношение на възобновяване на средствата. ”
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР