АЕК (Ларнака) поднесе една от изненадите в сблъсъците тази вечер

...
АЕК (Ларнака) поднесе една от изненадите в сблъсъците тази вечер
Коментари Харесай

АЕК поднесе изненадата и срази Динамо в Краков

АЕК (Ларнака) сервира една от изненадите в конфликтите довечера и завоюва с минималното 1:0 в гостуването си на Динамо (Киев) в мач от вторите дуели в груповата фаза на Лига Европа. 

Двубоят бе изигран на стадиона в Краков, защото рекордьора по трофеи в Украина не може да семейства в личната си страна заради нашествието на Русия. Единственото попадение в срещата падна още в 8-ата минута, когато Адам Гюрчо извърши отличен директен свободен удар и прати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Денис Бойко за 1:0. 

Гостите от Кипър вкараха второ попадение сега когато изтичаше половин час игра, само че то бе анулирано след обзор с ВАР заради засада. През втората част играчите на Мирча Луческо пробваха да се върнат в срещата, само че не доближиха до гол. По този метод АЕК завоюва първата си победа в груповата фаза на шампионата тази година и резервира съществени шансове за класиране в идната фаза.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР