Адвокатите им пък поискаха заседанието да бъде при закрити врата,

...
Адвокатите им пък поискаха заседанието да бъде при закрити врата,
Коментари Харесай

Тъщата, удушила зет си в София, е дипломат с над 30 години стаж и бивш консул в Тайланд

Адвокатите им пък желаеха съвещанието да бъде при закрити врата, защото майката е публично известна персона, както и да не бъдат изнасяни обстоятелства и условия към персоналния живот на двете обвинени.

Срещу майката и дъщерята са повдигнати обвинявания за съзнателно ликвидиране на 44-годишния Пейо Пеев - брачен партньор на Габриела. То е осъществено на 18 януари около 21,20 ч. на ул. " Елемаг " в столичния квартал " Изгрев ". Пеев е седял на шофьорското място в лек автомобил, като от задната седалка 54-годишната му тъща Красимира е стискала шията му, до момента в който 33-годишната му съпруга го е притискала към седалката и при опита му да излезе от автомобила е затваряла шофьорската врата. Според предварителното умозаключение на съдебномедицински специалист гибелта на 44-годишния мъж е настъпила в резултат на удушаване.

По-късно автомобилът с натрупа на убития е открит леко опожарен в гориста околност в региона на Витоша по пътя за хижа " Алеко ".

По първични данни Пейо Пеев и Габриела Пеева, които били в бракоразвод, са имали недоразумение за попечителството над двете им деца. Това е и повода за жестокото закононарушение. 33-годишната Габриела сега е в майчинство с второто си дете. Тя работи в Община Бургас. Скандалите сред двамата, довели до убийството, били точно по тази причина кой е татко на бебето. По неофициална информация на bTV с изключение на 44-годишния Пейо за бащинството претендирал и някогашен народен представител.

Сестрата на Пейо - Милена Й. съобщи пред Българска национална телевизия, че тя и околните й имат пояснение за всичко, само че то ще стане ясно по време на делото. Жената сподели също, че по рекомендация на полицията не може да разяснява повече за случая. Лаконичен беше и татко им. 

" Имаме всевъзможни пояснения, само че не контактуваме с медиите. Изчакваме всичко да излезе публично - от полицията и правосъдната система ", сподели Орлин Пеев. 

През 2010 година в Комисията за отбрана от дискриминация против посланика ни в Тайланд Камен Величков, като го упрекна в полов тормоз. Тогава стана ясно, че спорът сред двамата датирал още от 2008 година, незабавно след идването на Величков в екзотичната страна. Там той заварил Трифонова, която е консул, да управлява сама задачата ни и даже се показва за дипломат.

Красимира Трифонова пристигнала в Тайланд през 2007 година и работила с предшественика на Величков - Мима Николова. С новия дипломат обаче не се спогодили и във Министерство на външните работи почнали да валят недоволства и от двете страни. 

Заради абсурда тогавашният министър на външните работи Николай Младенов подписа заповед за дисциплинарно наказване и предварително приключи мандата на Камен Величков. През май 2011 година Комисията за отбрана от дискриминация отхвърли жалбата на Трифонова, защото всичките изказвания в нея били неоснователни и недоказани. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР