Адвокатът на Ралф Сундберг - Никола Атанасов Районният съд в

...
Адвокатът на Ралф Сундберг - Никола Атанасов Районният съд в
Коментари Харесай

Шведът, ритнал камериерка, може да се размине с 5000 лв. глоба?

Адвокатът на Ралф Сундберг - Никола Атанасов Районният съд в Несебър остави под стража шведския екскурзиант Ралф Сундберг, който атакува камериерка в Слънчев бряг. Днес магистратите в морския град заседаваха по искане на отбраната на шведа, която настоя той да бъде пуснат от ареста.

Шокиращо нахлуване: Швед рита в главата камериерка в Слънчев бряг (ВИДЕО)
 
Повече от месец Сундберг чака началото на правосъдното разследване зад решетките. Адвокатът му Никола Атанасов счита, че мярката е наложена непозволено, а поради повдигнатото обвиняване, Ралф Сундберг даже не бил длъжен да взе участие в наказателното произвеждане против него.

Шведският екскурзиант през сълзи: Искрено скърбя, желая да оказа помощ (ВИДЕО)

„ Искаме да бъде пуснат от ареста. От първия миг, в който поех отбраната му, насочих искане за преразглеждане. Прокуратурата си направи оглушки и подцени отговорностите си. Сигурен съм, че това се прави съзнателно. Смятам, че мярката на господин Сундберг е несъразмерна. Най-тежкото наказване, което може да му бъде наложено за закононарушението, в което е упрекнат, е административна санкция в размер на 5 000 лв. “, сподели Атанасов.

Ралф, който изрита камериерка: Няма да избягам. Съдията: Това е нестабилно събитие

Той добави, че даже да го признаят за отговорен, Ралф Сундберг ще заплати само парична санкция за осъщественото нахлуване. От думите на юриста му стана ясно, че сред чужденецът и потърпевшата камериерка няма подписано извънсъдебно съглашение.

Нападнатата от шведски екскурзиант камериерка: Изрита ме като футболна топка
 
Неясна остава и сумата, която той е подготвен да заплати, както самичък разгласи на предходното правосъдно съвещание по делото.
  По тематиката Дъщерята на ритната камериерка: Надявам се на съответна присъда Ангелкова: Всеки, който идва у нас, би трябвало да съблюдава закона
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР