Адвокат Лазар Карадалиев, който е тясно свързан с банкера Цветан

...
Адвокат Лазар Карадалиев, който е тясно свързан с банкера Цветан
Коментари Харесай

Свързан с Цветан Василев адвокат влезе в ареста с обвинение за пране на пари

Адвокат Лазар Карадалиев, който е тясно обвързван с банкера Цветан Василев, е упрекнат в пране на пари.
Специализираната прокуратура заяви публично, че повдига обвинявания за пране на пари на трима столични юристи и чиновник в адвокатска адвокатска фирма, като обвиняването касае проведена незаконна група.
" Събраните досега доказателства сочат, че групата е работила от 2014 година. За користните си цели участниците употребявали следени от тях юридически лица, регистрирани на подставени лица в България, както и в офшорни зони – разполагащи с открити сметки в български банки. Пълномощници на тези компании теглили или нареждали преводи по избрани сметки на средства, добити от незаконна активност.
По искане на прокуратурата на 17 март 2020 година Специализираният углавен съд дефинира най-тежката мярка за неотклонение " Задържане под стража " на ръководителя на групата юрист Л.К. На другите двама адвокати са избрани гаранции в пари в размер на по 150 000 лева Служителят в адвокатска адвокатска фирма е с парична гаранция от 50 000 лв. ".
Инициалите Л.К. най-вероятно касаят Карадалиев - а по какъв начин почна историята, научете в този материал!
Задържането в ареста на Карадалиев може да бъде обжалвано пред Апелативния профилиран углавен съд, както и размера на гаранциите на останалите упрекнати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР