Adult Swim обяви днес, че седми сезон на Рик и

...
Adult Swim обяви днес, че седми сезон на Рик и
Коментари Харесай

Задава се 7-ми сезон на сериала Рик и Морти

Adult Swim разгласи през днешния ден, че седми сезон на Рик и Морти, хитовият анимационен сериал за възрастни, който споделя за безумните рискови завършения из цялата галактика на талантлив учен-социопат и плахия му внук, ще има премиера по целия свят, в това число в България, на 16 октомври в HBO Max.

 

Седмият сезон на Рик и Морти, анимационният сериал, който се трансформира в международен феномен, ще дебютира в над 134 страни на 38 езика, в това число у нас с налични български надписи. Рик и Морти е комедия №1 за телевизионното лъчение на трети, четвърти, пети и шести сезон в Щатите и се трансформира в мултиплатформена сензация освен по малкия екран, само че и в цифровите медии, игрите, предаванията онлайн, търговията на дребно и прекарванията на почитателите.

 

Сериалът доближи над 19 млн. фенове за телевизионното си лъчение през 2022 година в Щатите и остава топ поредност в щатската платформа Max за същия интервал. Анимационният сериал за възрастни се подрежда измежду десетте най-популярни заглавия в услугата в HBO Max и в Европа. Рик и Морти е притежател на две награди Еmmy за " Изключителна анимационна стратегия " и сега е номиниран за трета.

 
" Случва се ", удостовери Майкъл Оувелин, президент на Adult Swim. " Благодарение на гения на целия екип на шоуто, всички ние можем да се насладим на 10 нови епизода, които за следващ път подвигат летвата на комедията и анимацията. Този сезон потвърждава, че гениите, които работят по Рик и Морти, са единствено при започване на пътя си. " Рик и Морти се завръщат и са повече себе си от всеки път - седми сезон е и опциите са безкрайни, а епизодите му са тъкмо 10. Всички предходни сезони са налични за гледане в стрийминг платформата HBO Max, дружно с други анимационни поредици за възрастни на Adult Swim - Самурай Джак, Първобитно, Зомби майка, Господин Пикълс, Пилето робот, Орденут на еднорога, Металокалипсис, Жилищен комплекс " В ", Живееш единствено един път, Тъка и Бърти, Приятел " усмихни се ", Кралски Крекери, Рейнджър с орлово сърце, Бърдгърл и други.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР