Адското меле между три коли на пътя Самоков - София

...
Адското меле между три коли на пътя Самоков - София
Коментари Харесай

Страшната трагедия край Панчарево станала след любовен скандал


Адското меле сред три коли на пътя Самоков - София при Панчарево, при което един почина, а други 8 бяха тежко ранени, е станало след разгулен скандал, твърди „ Телеграф “.

33-годишният Александър Илиев, който почина, подкарал мощното си БМВ с висока скорост, откакто се скарал с 29-годишната си другарка.

 Жената е в тежко положение с политравма и се борят за живота й в „ Пирогов “.

 Вечеря

Преди абсурда Илиев обърнал няколко водки в ресторант „ Лебеда “, където бил на вечеря с партньорката си. Инцидентът стана при отбивката за Бистрица във вторник към 22 часа. 7 от ранените са младежи на възраст сред 16 и 18 години. Илиев е карал с над 100 км/ч при ограничаване от 30 км/ч във съдбовната права, демонстрират първичните данни.

При опит за изпреварване блъска челно идващата отсреща му кола, а в тях се удря трета. Другите двама водачи също са карали с повече от 30 км/ч, безапелационни са от КАТ. „ Има данни за това, че водачът е използвал съществени количества алкохол ”, удостовери основният прокурор Иван Гешев.

Илиев има 20 акта и 3 фиша за разнообразни нарушавания на пътя, осъществени през годините. Голяма част от тях обаче не са му били връчени от органите на Пътна полиция. Два пъти е бил засичан да кара след приложимост на алкохол - през 2008 и 2012 година, сочи информация в КАТ.

Опасност

Освен приятелката му, която бере душа, в „ Пирогов “, са още 2 момчета - на 16 и 18 година " Едното момче - 16-годишно - е в детската неврохирургия и няма заплаха за живота му. Другите две момчета са обработени в шокова зала. Те нямат тежки пострадвания и са освободени за домашно лекуване “, изясни шефът на болничното заведение доктор Валентин Димитров.

16-годишното момче е пътувало с 44-годишния си татко, който също е в „ Пирогов “.

В ИСУЛ е откарано 18-годишно момче. В най-тежко положение и действителна заплаха за живота са 3 девойки - на 18, 16 и 14 години. Те са настанени в УМБАЛ „ Св. Анна “, едното дете е в кома с черепно-мозъчна контузия, другото е с гръдно-коремна контузия, третото е в неврохирургията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР