Adobe днес тихо вдигна новата цена за своя пакет за

...
Adobe днес тихо вдигна новата цена за своя пакет за
Коментари Харесай

Adobe удвои цените на абонаментите за Photoshop и Lightroom

Adobe през днешния ден безшумно подвигна новата цена за своя пакет за снимка, който от дълго време е разполагаем за 9.99 $ на месец. От през днешния ден, в уебсайтът на Adobe, цената е 19.99 $ на месец, което е двойно повече от предходната цена, осведоми уеб сайтът Мacrumors.

Пакетът включва достъп до Photoshop CC, Lightroom CC и Lightroom Classic и е ориентиран към фотографите. В изказване, предоставено от PetaPixel, Adobe съобщи, че тества нови равнища на ценообразуване.

Повечето консуматори виждат обновеното ценообразуване на уеб страницата на Adobe, само че има прикрит раздел на уеб страницата, където към момента можете да закупите проекта за снимка за 9.99 $ на месец.

Новият проект предлага 1TB място за предпазване вместо 20 GB, само че за тези, които не употребяват хранилището на Adobe, новата цена удвоява цената без спомагателна изгода.

Не е ясно още дали Adobe възнамерява да резервира сегашните цени за своя фотографски проект или цените в действителност ще се трансформират за съществуващите клиенти в бъдеще. Ако към този момент сте се записали за опцията за снимка, сега евентуално ще платите 9.99 $ на месец.

Adobe предлага други проекти и приложения на цена от 20.99 $ и достъп до всички приложения от 52.99 $ на месец, само че от 2013 година предлага и опцията за снимка за 9.99 $ на месец.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР