В предаването Панорама по БНТ Росен Желязков, каза че до

...
В предаването Панорама по БНТ Росен Желязков, каза че до
Коментари Харесай

Росен Желязков: Съставянето на правителството ще премине отново през разговори

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Росен Желязков, сподели че до през вчерашния ден късно вечерта е изпитал оскърбление от прекарването по отношение на предварителното му освобождение и това са изцяло естествени човешки усеща. „ Но в политиката човек бързо би трябвало да се отърсва от персонални връзки при политически процеси. Затова вчерашното решение е част от политическия развой и докара до това да не може да продължи работата си постоянното държавно управление, до това да отидем за следващ път на избори. Но съгласно мен това беше ненапълно ненужна проява. Тези политически последствия ще имат своето измерение в предизборната акция, а евентуално и по-късно ".

В настояването за моето премахване имаше редица претекстове и те бяха компилация от оферти някои официални, други може би основни от позиция на политическия спор, само че концепцията не беше основанието заложено в плана на решение, това беше може би последица от оня развой на несъстоялата се ротация, счита Желязков.

В политиката няма термин „ в никакъв случай " по една доста обикновена наша причина и тя е, че основано на догатки, на социологията, след изборите може би евентуално отново ще има 6 политически обединения, знаем коя ще е първата, с огромна сигурност знаем коя ще е петата, шестата, само че две обединения няма да могат да сформират кабинет, безапелационен е Желязков. „ Съставянето на държавното управление ще премине още веднъж през диалози, а те ще почиват на полезности за политиките и пътят за тяхната реализация. Ако въобще се стигне до тези диалози. А в случай че до тези диалози въобще не се стигне и можем да влезем още веднъж в цикъла избори след избори ".

Българска национална телевизия, „ Панорама "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР