Адмирации за техни кралски височества новите херцог и херцогиня на

...
Адмирации за техни кралски височества новите херцог и херцогиня на
Коментари Харесай

За честта на короната! Едуард и Софи с невероятно признание от крал Чарлз III (Всичко за изненадата)

Адмирации за техни кралски височества новите херцог и херцогиня на Единбург. Едуард и Софи Уесекс от през днешния ден публично се титулуват с една от най-старите и антични трофеи в кралството. Крал Чарлз III може да е недопечен с Меган и Хари, само че умее да оценя достойното държание и упорития труд в работа на короната. Затова изненада най-малкия си брат и брачната половинка му с новите трофеи точно на рождения му ден.

 

Принц Едуард беше получил заричане от кралица Елизабет, че ще бъде разгласен за херцог на Единбург откакто принц Филип умря. Покойният монарх обаче не откри сили да съобщи купата от обичания си брачен партньор на сина си, а и принцът по този начин и не си разреши да разстройва майка си приживе. Така задачата да направи  най-малкия си брат херцог на Единбург се падна на крал Чарлз.

 

До последно всички се чудеха по кое време принц Едуард ще получи купата и дали изобщо ще премине в негово притежание. Но поддръжката, която Софи и графът на Уесекс оказаха на короната, дългогодишната и самоотвержена работа, безупречният им метод на живот, накараха краля да извърши молбата на майка си. На специфична гала той разгласи брат си и брачната половинка му за " техни кралски височества херцог и херцогиня на Единбург ". С което ги разгласи за едни от най-високопоставените благородници в страната. Титлата е една от най-старите и след гибелта на принц Едуард евентуално ще премине към сина му  Джеймс, виконт Северин. 

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР