Администрацията на американския президент Джо Байдън информира президента Володимир Зеленски,

...
Администрацията на американския президент Джо Байдън информира президента Володимир Зеленски,
Коментари Харесай

САЩ предупреди Украйна за мащабна руска инвазия в рамките на 48 часа

Администрацията на американския президент Джо Байдън осведоми президента Володимир Зеленски, че Русия се готви за пълномащабна инвазия в Украйна в границите на 48 часа, разкриват чиновници на американското разузнаване пред Newsweek. „ Президентът на Украйна е предизвестен, че е доста евентуално Русия да стартира инвазия в границите на 48 часа “, сподели източникът пред Newsweek.

Освен това отчетите от въздушното наблюдаване демонстрират, че Русия е нарушила украинското въздушно пространство по-рано през днешния ден, летейки с вероятни разследващи самолети за къс интервал от време над територията на съседката си, прибавя американският чиновник. Източник, непосредствен до държавното управление на Зеленски, също удостовери пред Newsweek, че е получено такова предизвестие, само че означи, че това е третият път за месец, при който на Киев е казано да се приготви за идна широкомащабна военна офанзива от страна на съветския президент Владимир Путин.

„ Със сигурност е допустимо “, сподели източникът. „ Путин не може да задържи толкоз доста войски в региона още дълго. “ По данни на Пентагона става въпрос за съветски въздушни удари, крилати ракети и наземна инвазия, съгласно чиновник на американското разузнаване.

Информацията е доказана и от втори чиновник на американското разузнаване, който акцентира всеобхватния темперамент на военната интервенция, която Пентагонът чака от Русия. Той сподели пред Newsweek, че нашествието ще включва освен напън от следения от промосковските бунтовници регион Донбас на изток, където в понеделник бяха изпратени спомагателни съветски елементи, наречени " миротворци " от Москва, само че и огромен удар към столицата Киев откъм граница с Беларус, където съветските войски неотдавна удължиха взаимните учения със своя съдружник.

Вторият чиновник от Съединени американски щати сподели, че интервенцията ще стартира с хакерска атака, последвана от наземна инвазия, която евентуално ще се случи през нощта. И двамата обаче настояват, че проектите на Русия могат да се трансформират според от ежедневните събития.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР