Хитмейкърът и диджей Nana превърна в незабравимо събитие откриването на

...
Хитмейкърът и диджей Nana превърна в незабравимо събитие откриването на
Коментари Харесай

Хитмейкърът Nana влюбен в Пловдив и шопската салата

Хитмейкърът и диджей Nana трансформира в незабравимо събитие откриването на Plovdiv Event Center на новата му локация – бул. „ Санкт Петербург ” 131.
Прочетете още
Знаменитият немец извърши най-известните си части, измежду които и „ Lonely ”, „ Father ”, „ Let It Rain ” и „ Remember The Time ”, които  накараха правилните му почитатели да пригласят от начало до край и да танцуват в ритъма им.

Рапърът на няколко пъти поздрави публиката за топлото посрещане и призна, че Пловдив е обичаният му град.

„ Варна е хубава, само че Пловдив е още по-хубав ”, призна прочувствено Nana. Той разкри още, че е безжалостен почитател и на шопската салата и я хапва непрекъснато. Нещо, което потвърдиха и уредниците на събитието Plovdiv Event Center и организация „ Антракт ”, тъй като актьорът си изискал точно от обичайна българска салата и шампанско „ Moët ” в бекстейджа.

Nana пя близо час дружно със брачната половинка си, с която живее в Дубай. След края на концерта остана на сцената и се снима с всеки от почитателите, който пожела да запамети срещата си с него.

Известният реализатор направи комплимент на домакините си за изключителния професионализъм на екипа и техническите благоприятни условия, с които разполага Plovdiv Event Center.

„ Той също респектира. Направи си близо час саунд чек преди началото, до момента в който не изпипа и най-малкият подробност ”, описа Радослав Чилингиров от организация „ Антракт ”.

Програмата на Plovdiv Event Center продължава с голям брой забавни събития.

На 25 май от 22 часа под тепетата се завръщат диджеите от Zabranena mizika с тематично празненство, отдадено на баловете.

На 29 май от 20 часа гостуват Стефания Колева и Деян Ангелов с най-новия си шлагер „ Без гаранция ”. Те ще играят премиерно спектакъла си в ивент центъра.

Финалното събитие за месец май е на 31-и от 20 ч., когато Димитър Калбуров ще ни разсмива до сълзи с нова книга, нови разкази, нови видеа! На събитието ще бъде показана напълно пренаписаната книга, а след това вечерта внезапно ще премине към най-хубавото от остарялото, както и нови разкази и видеа от обичания персонаж Гошо. Очакват ви два часа смях, които сигурно ще помните дълго с „ Бест оф Гошо, но и нов матрял ”.

Резервации могат да се вършат на телефон 0879 28 88 88.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР