Адисън Рей е само на 21 години, но ѝ се

...
Адисън Рей е само на 21 години, но ѝ се
Коментари Харесай

Горещите снимки по бански на Адисън Рей

Адисън Рей е единствено на 21 години, само че ѝ се отдават толкоз доста неща. Като стартираме от танците, пеенето, актьорството и стигнем до умеенето ѝ да притегля вниманието в обществените мрежи. И този пък още веднъж ни потвърждава, че знае по какъв начин да приковава погледите към себе си.
 Радина Кърджилова, фотосите ѝ по бански и летните завършения на актрисата
Плажните занимания на Радина Кърджилова

Време за море

Адисън качи следващите си секси фотоси в Instagram, с които не оставя доста на въображението.

Виждаме я застанала в провокативна поза, на колена, със замислен и палав взор, по какъв начин сладко, сладко си похапва любеница. Ясно е, че лятото няма по какъв начин да пропуснем да се насладим на това плодово прелъщение, само че по-изкусителното в фрагмента несъмнено е Адисън.

На първата фотография тя демонстрира идеално стегнатото си тяло в бански в две елементи с разнообразни десени, само че все в свежи цветове. На втория кадър пък е в по-близък проект и още веднъж секси. А и по необятната ѝ усмивка проличава, че е в свежо лятно въодушевление.
 Кендъл Дженър, фотосите от тропическата ѝ отмора и какъв брой секси е по бански моделът
Колко секси е Кендъл Дженър по бански

Горещо, горещо...

" Сладост, пиперливост и всичко най-прекрасно ", написа Адисън като изложение към поста си. Звучи ни и като ужасно благопожелание, с което да навлезем в разгара на летния сезон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР