Адел винаги е крила личния си живот в тайна, но

...
Адел винаги е крила личния си живот в тайна, но
Коментари Харесай

Адел свали 20 кг., но как успя? Ето и диетата, която спазва фанатично!

Адел постоянно е крила персоналния си живот в загадка, само че напоследък прави усещане едно нещо - тя безусловно се е стопила, като килограмите, които е свалила, са над 20! " Преди плачех доста, в този момент просто се потя ", написа иронично в Instagram тя, само че ние взехме решение да проучим по-добре тайната на нейното намаляване.

Виж още: Това са актрисите, които пожертваха хубостта си в името на роля!

Въпреки че нееднократно е споделяла, че откровено ненавижда фитнеса, напоследък певицата е трансформирала светогледа си в името на здравето. Ето и стъпките, които е извървяла, с цел да стигне до метода, по който наподобява през днешния ден.

Виж още: 10 година след края на ''Листопад'': Ще познаете ли актьорите от сериала през днешния ден?

1. Личен треньор

След като се разделя със брачна половинка си, Адел стартира да тренира постоянно с треньор - 3 пъти седмично. " Тя се промени незабавно, стана друг човек с друг метод на мислене ", разясняват нейни близки пред списание People. В началото не било елементарно, ходила надали не по насила, само че след това спортът се трансформирал в наслаждение.

Виж още: Заради ненавист: Никога няма да видите тези артисти дружно!

2. Диета

Хранителният режим, който Адел е спазвала, е извънредно строга и в нейната основа са храните, които не предизвикат възпалителни процеси. Това е така наречен " Сиртуин диета ". Първата ѝ част е мощно рестриктивна - едвам с 1000 ккал дневно. и продължава в продължение на три дни. През тях тя се храни със зелени смутита и едно ядене дневно.

Виж още: Всички помним ''Дързост и красота''! Ето с какво се занимават и по какъв начин наподобяват актьорите през днешния ден

В идващите дни калориите се повишават на 1500, като се резервират смутитата, само че се прибавя и още едно ядене. 

Виж още: Най-гадните неща, които претърпяха актьорите от ''Игра на тронове''

3. Кардио

Извън фитнеса, Адел се занимава с пилатес. Понякога го заменя с кръгова подготовка за цялото тяло. 

Източник thumbnail: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР