Адел реши да отвори вратите на личния си живот още

...
Адел реши да отвори вратите на личния си живот още
Коментари Харесай

Адел: Буквално си бях алкохолик

Адел реши да отвори вратите на персоналния си живот още по-широко за своите почитатели, разкривайки малко повече елементи за пътя си към изтрезняването. 

35-годишната носителка на " Грами “ сподели на публиката в Лас Вегас, където пее всеки уикенд от няколко месеца насам, че е спряла алкохола преди три месеца. Макар да призна, че ѝ е скучно без обичаното ѝ пиво, само че въпреки всичко е трябвало да се откаже, тъй като е пиела прекалено много в по-младите си години. 

" Искам да кажа, безусловно си бях пияч през по-голямата част от 20-те си години. Но ми липсва толкоз доста. Така че насладете се на вашето уиски. Много ви изпитвам завист “, сподели Адел на почитател в публиката, който ѝ сподели, че пие през целия ден преди да влезе на концерта. 

Изпълнителката и преди е разказвала за борбата си с алкохола, разкривайки че е спряла пиенето след развода си със Саймън Конеки и гибелта на татко ѝ Марк Еванс, който умря през 2021 година след борба с рак на дебелото черво.  " Това е един от най-прекрасните способи да опознаеш себе си, просто пиеш вода и си изтрезнял “, споделя Адел пред Опра Уинфри. 

По време на концертите си в Лас Вегас Адел разкри и какви са ѝ проектите за рождения ден на сина ѝ Анджело, който навършва 11 години през днешния ден. 

" Цялата седмица текат мерки, тъй като той е като мен и приема рождените си дни доста съществено “, каза изпълнителката. Анджело се ражда от брака ѝ със Саймън Конеки, а сега тя е във връзка със спортния сътрудник Рич Пол, с който също мислят за деца. Адел добави, че синът ѝ ще чества цялостен месец рождения си ден, тъй като просто обожава празника. 

" От доста млада възраст той като че ли възприе същия метод на мислене, което не е доста занимателно. Той ми е наследник и аз доста го обичам, само че непрекъснато ме пита дали мога да му купя някакви неща. На мен ми е необичайно, че желае такива неща, тъй като към момента е на 11, само че какво да се прави “, майтапи се изпълнителката.

Адел продължи с шеговития звук и сподели, че най-вероятно идната седмица ще се оплаква от издевателството на детето си, само че ще направи всичко допустимо, с цел да оцелее. 

Именно в Лас Вегас звездата сътвори клюки, че още веднъж е минала под венчилото, този път със настоящия си приятел Рич Пол. В спонтанна тирада по отношение на спорта, Адел сподели, че не е най-хубавата съпруга на спортния сътрудник, защото ѝ би трябвало известно време, с цел да свикне с американския футбол, имайки поради, че подобен спорт не съществува в родната ѝ Англия. 

Тя споделя, че е прекарала много време пред тв приемника, с цел да се опита да научи разпоредбите и да се наслаждения на играта, тъй като доста обича спорта. Обясни на публиката си, че футболът във Англия в действителност в Съединени американски щати се назовава сокър. 

" Просто не разбирам американския футбол, което е доста изнервящо, тъй като аз съм интелигентен човек. Защо съдията свири? Какво са четири ярда? Защо има инчове? Защо играта стопира, когато става най-интересно? “, попита звездата. Тя също по този начин изясни, че се тормози за сигурността на играчите по време на мач, разяснявайки, че не е най-хубавата брачна половинка, изключително когато става въпрос за футбол, макар че сътрудникът ѝ доста обича играта. 

Това е вторият път, в който Адел назовава Рич Пол собствен брачен партньор или себе си негова жена. По-рано през годината тя разруши очакванията на една своя фенка, която се опита да ѝ предложи брак. Тогава Адел сподели, че няма по какъв начин да се ожени за дамата, защото е хетеросексуална, а и това няма да се хареса на брачна половинка ѝ. 

" Не желая даже да се пробвам. Аз съм с Рич. Ти си луда, остави ме на мира “, сподели тогава певицата. 

Адел и спортният сътрудник за първи път бяха видяни на обществено място дружно на 17 юли 2021 година, когато седяха на трибуните за петия мач от финалите на NBA. Миналия месец певицата сподели, че би желала да роди още едно дете и даже е почнала да избира имена за бъдещата си щерка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР