Ад настъпи по пътищата на страната в първия от серията

...
Ад настъпи по пътищата на страната в първия от серията
Коментари Харесай

Ад по пътищата на България в първия от серията от почивни дни /снимки/

Ад настъпи по пътищата на страната в първия от серията почивни дни за Великден и Гергьовден. Стеснени сектори, автомагистрали в ремонт и нулева организация на изходите на града - в това упрекнаха премиера в оставка Бойко Борисов неговите политически съперници отпред с Мая Манолова, началник на ПГ на Изправи се! Мутри вън!.
"Отромни тапи и през днешния ден по пътищата на страната с безпорядък, стеснени сектори, километрични тапи. А властта го е дала на уволняване с цялостна липса на отговорност ", написа Манолова към Борисов.
На изхода на София към Автомагистрала "Тракия " придвижването беше интензивно още от утринните часове. Към обяд колоната от коли стигаше до светофара за кв. "Горубляне ". За да бъде по-лесно изнасянето, пътни служители на реда контролират придвижването.
Катастрофа затрудни към обяд придвижването по скоростния път на 107-ия километър в посока Бургас. Движението се реализира в спешната лента.
Лека злополука при започване на Автомагистрала "Хемус " в посока Варна провокира километрично запушване. Колоните от коли се движеха с извънредно ниска скорост, придвижването се контролира от полицията.
По пътя София - Варна придвижването беше затруднено и от злополука край разклона за ловешкото село Голец.
Кола се обърна в дерето край пътя, при което пострадаха двама души - водачът и неговата спътница. Сигналът за случая е подаден след 10 часа. Заради произшествието за час придвижването в сектора беше затруднено и се образува колона от коли след с. Микре, преди Угърчин, в посока Варна.
Километрични опашки от коли се извиха и на Автомагистрала "Струма " в посока Благоевград. Струпването на коли е преди кръговото кръстовище в новия сектор на „ Струма “ при Благоевград. На място има полицейски патрул.
Около 200 000 българи ще пътуват за празниците в страната, сочи изследване. 30 000 от сънародниците ни са избрали да прекарат празниците в чужбина. 35 000 пък са чужденците, които ще дойдат в България през идващите дни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР