Actualno.com разговаря с Веселин Величков, издигнат за депутат от партия

...
Actualno.com разговаря с Веселин Величков, издигнат за депутат от партия
Коментари Харесай

Веселин Величков, Българска социалдемокрация - Евролевица: Развитието на България минава през чуждестранни инвестиции

Actualno.com беседва с Веселин Величков, повдигнат за народен представител от партия " Българска социалдемокрация - Евролевица ", който влиза в конкуренцията за 47-ото Народно заседание.

Г-н Величков, какво е положението на Сливен сега и какво бихте трансформирали в града, в случай че имате тази опция?

Въпросите за нашия град постоянно са били доста мъчителни, защото има изключителни проблеми в законодателството, спорта, инфраструктурата. Една от главните ни проблематични тематики е безработицата, която е изключително огромна измежду младежите. Именно те са и главните, които емигрират и тук остават единствено хора от ромски генезис, които не са задоволително рентабилна работна ръка. Основният ключ към триумфа съгласно нас са задграничните вложения и освен за сливенския район, защото положението на страната ни е трагично и имаме потребност от радикални промени.

Какво е положението на спорта в града, развиват ли се подрастващите и какво бихте трансформирали?

В Сливен несъмнено имаме значително зали, само че с цел да се случат нещата би трябвало да се положат старания младежите да останат в страната. Пак дублирам - ромите също са хора, само че ни липсва работна ръка. Липсва ни и финансов запас – плануват се милиони левове, само че те изчезват. В момента работим с немски компании, които се надявам да влагат в Сливен и в страната ни като цяло.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР