„АБВ предлага съдържание и носители, които излъчват чистота и енергия

...
„АБВ предлага съдържание и носители, които излъчват чистота и енергия
Коментари Харесай

Румен Петков: АБВ предлага съдържание и енергия на лявото обединение

„ АБВ предлага наличие и носители, които излъчват непорочност и сила на лявото обединяване “, сподели Румен Петков в „ Тази заран “.

Преди дни стана ясно, че за идния избор ще има огромно ляво обединяване, инициирано от Българска социалистическа партия.

„ От АБВ настояваме от години за консолидиране на левицата. Този разговор стана по самодейност на Корнелия Нинова “, добави Петков.

Според него множеството партии и обединения са се вторачили в постовете и водачите на листи, в сравнение с в наличието и това, което оферират на гласоподавателите.

„ Съдържателната отлика на този формат – първите диалози бяха какво е това, което ни събира. Това е нещото, което отвращава хората. Не се приказва за политика, а се водят грозни пазарлъци зад тила на обществото “, разяснява Петков.

Той добави, че в този случай лявото обединяване няма да бъде „ машинален общ брой “.

Румен Петков разяснява и абсурда с подслушването на политици. „ За страдание смятам, че с този основен прокурор няма да има последствия “, сподели той.

По думите му е доста значимо да се обясни дали тези лица са подслушвани по отношение на закононарушение или просто с цел да се знаят „ желанията им “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР