АБВ подкрепя кандидатурата на омбудсмана в оставка Мая Манолова, за

...
АБВ подкрепя кандидатурата на омбудсмана в оставка Мая Манолова, за
Коментари Харесай

АБВ подкрепя Мая Манолова за кмет на София

АБВ поддържа кандидатурата на омбудсмана в оставка Мая Манолова , с цел да има консолидация и да се смени методът на ръководство на София.

Столицата ни не е тази, в която бихме желали да живеем . Вярно е, че има метро и някои асфалтирани улици, само че през последните 30 години подобрението е едва и в София се живее мъчно.

Това сподели някогашният обществен министър Ивайло Калфин на конференция в централата на партията. Той ще е лидер на листата за общински съветници на АБВ.

София се ръководи без цели и съпричастността на жители , подлага на критика той. Калфин подчертава върху чистотата на въздуха и на града. Калфин цели да усъвършенства прозрачността на ръководството .

За 10 години ръководство да се оправдаваш с екипа си е несериозно, " какъв е остарелият екип, кой е новият екип ", пита той.

Това става посредством повече електронни средства за наличие на жителите. Движението в столицата, детските градини и детските ясли, както и методът на обслужване на жителите са измежду основните цели на Калфин. По думите му нерешителен е опитът на Столична община за електронно административно обслужване.

Листата на партията е съвсем подготвена, разгласи Калфин. В нея ще участва Юлиан Плачков, журналистът Явор Цаков, доктор Николай Цоцомански, ортопед в Пирогов и няколко пъти притежател на наградата Лекар на годината, както и сегашни районни кметове. 33% от жителите в изборната листа са на възраст до 35 години . Това за АБВ е гаранция за динамичност.

Според ръководителя на партията Румен Петков в столицата са влезнали едни 25 милиарда , а резултатите са нечист въздух, занемарени междублокови пространства и потрошени от колчетата на " Граф Игнатиев " хора.

Столичани не престават да пътуват сред 45 минути и час, с цел да отидат до работа, това би трябвало да се реши, сподели още Петков. София се нуждае съгласно него и от друга връзка със столиците в Европа. " Нашата акция не е " против ", нашата акция е " за ", акцентира Петков, а това отличава партията от останалите политически сили.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР