АБУ МУРЕЙХА, Обединени арабски емирства (AP) — Индийският премиер Нарендра

...
АБУ МУРЕЙХА, Обединени арабски емирства (AP) — Индийският премиер Нарендра
Коментари Харесай

Индийският премиер Нарендра Моди изнесе невероятна реч за преизбирането си на международната сцена в ОАЕ

АБУ МУРЕЙХА, Обединени арабски емирства (AP) — Индийският министър председател Нарендра Моди изнесе невероятна тирада за преизбирането си на световна сцена Сряда в Обединените арабски емирства, описвайки годините си на власт като настоявайки за „ минимално ръководство, оптимално ръководство “.

Коментарите на Моди идват, до момента в който той се приготвя за откриването на каменен хиндуистки храм покрай Абу Даби, столицата на страната, след среща с водача на Емирството, който неведнъж е описван като „ негов брат “. Това персонално отношение наподобява е ориентирано към по-нататъшно подсилване на връзките с ОАЕ, богата на нефт страна, която доставя енергийните потребности на Индия, като в същото време служи като дом за към 3,5 милиона негови сънародници в чужбина.

„ Вярвам, че хората не би трябвало нито да усещат неналичието на държавно управление, само че в това време, нито би трябвало да има напън от страна на държавното управление “, сподели Моди в тирада преди срещата на върха на международните държавни управления в Дубай. „ Всъщност имам вяра, че правителст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР