Абсурдно изпълнение на пловдивски шофьор от градския транспорт възмути пловдивчанка.

...
Абсурдно изпълнение на пловдивски шофьор от градския транспорт възмути пловдивчанка.
Коментари Харесай

Абсурдно! Шофьор от пловдивския градски транспорт спря рейса,за да ...палне цигара

Абсурдно осъществяване на пловдивски водач от градския превоз възмути пловдивчанка. Въпросният лидер решил да спре рейса на спирката на учебно заведение,,Стоян Белинов`` без да даде пояснение на пасажерите какво се случва. Той е слязъл от автобуса и е запалил цигара, а макар жегите, пасажерите в невидение са били принудени да го изчакат. За тази постъпка алармира читателка на TrafficNews . Тя се е качила във въпросния автобус, като споделя, че след въпрос към водача, по кое време ще тръгне рейсът- съответен отговор не получава.
Прочетете още
„ На спирката на учебно заведение,,Стоян Белинов`` (глухонемите), влачейки се едва-едва, дойде рейс 66. Няколко метра след спирката спря. Качихме се, вътре имаше и други хора. Таксуваха ни за билет, при което рейсът не продължи. Шофьорът слезе от рейса и си възпламени цигара. Разпитах други хора от рейса по този начин ли кара. Те потвърдиха, че рейсът се влачи отдавна и изчаквал различен,” описа читателката.

Пътничката взема решение да не чака повече наглия водач и се е пробва да върне парите си от кондуктора, с цел да слезе, защото не е получила предстоящата услуга. Той обаче й отхвърля. След като кондукторът жестоко отвръща, че не може, тя е слиза, с цел да изчака различен рейс.

" Честито на всички употребяващи, Пловдивски - Градски превоз! " приключва описа си разочарованото момиче.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР