Абсолютно недопустима. Така зам.-председателят на ПГ на Продължаваме промяната –

...
Абсолютно недопустима. Така зам.-председателят на ПГ на Продължаваме промяната –
Коментари Харесай

Йорданова след заплахата срещу Тагарев: Недопустимо! Органите да действат бързо и ефективно

Абсолютно неприемлива. Така зам.-председателят на ПГ на " Продължаваме промяната – Демократична България " Надежда Йорданова дефинира пред публицисти в Народното събрание отправената опасност за ликвидиране против министъра на защитата Тодор Тагарев.

" Това прекрачва границите на всяко възможно демократично държание. Всеки политически спор, всички отзиви, колкото и да са остри, колкото и да са спорни, би трябвало да бъдат обсъждани на полето на политическия спор. Недопустими са каквито и да е закани против живота и здравето на който и да е човек, бил той и министър ", съобщи Йорданова.

В отговор на въпрос допустимо ли е опасността да е отправена поради изпращането на военна помощ на Украйна, тя уточни: " Аз приканвам всички способени органи да работят оптимално бързо и дейно. Първите сигнали за ефикасни дейности са налице. Доколкото са изнесени данни, опасността е обвързвана с активността на министъра. Това е безусловно неприемливо. Политическият спор би трябвало да се води с причини, а не със закани за живота и здравето на който и да било ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР