Абсолютният световен шампион в полутежка категория Олександър Усик (15-0, 11

...
Абсолютният световен шампион в полутежка категория Олександър Усик (15-0, 11
Коментари Харесай

Усик: Искам битка с Тони Белю! Не ме интересува в каква категория ще е

Абсолютният международен първенец в полутежка категория Олександър Усик (15-0, 11 КО) разяснява възможната си борба с британеца Тони Белю (30-2, 20 КО) .

“Имам огромни проекти за бъдещето, само че в случай че желаете да накарате Господ да се смее, му разкажете за вашите проекти. Казах, че когато завладявам всички колани в категорията, ще мина в тежка категория. Така че, евентуално, ще се опитвам в тежка категория. Сега би трябвало да подходя към това доста деликатно, да обсъдя с компанията и с моя екип по какъв начин да бъде направена тази стъпка, против кого да стартира, би трябвало ли да остана в полутежка категория и с кой различен да се боксирам, защо да го върша, и има ли смисъл? Сега не бих желал да работя преждевременно, а да си умря, да се възстановя и последователно да се отърся от този тежък подготвителен лагер, където се раздадох и да продължа с тренировките, което правих”, съобщи Олександър Усик.  Боят Усик - Белю ще се състои още тази година
“В каква категория би трябвало да се организира борбата с Белю е въпрос, който би трябвало да бъде заложен към нашите мениджъри и промоутъри. На мен изобщо не ми пука. В полутежка категория – това значи, че не би трябвало да хапвам спомагателна порция паста, в случай че е в тежка категория – ще хапвам спомагателна порция макарони. Струва ми се, че в тежка категория – като цяло е чудесно. Това ще бъде първата ми стъпка в тази теглова категория. Наистина желая тази борба. Тони приказва почтително за мен и гледах двете му борби с Дейвид Хей, бях впечатлен от него. В първата борба, към този момент приказвах за това, бях впечатлен от него, само че по някаква причина имах подозрения за успеха му. Но той е мощен човек и го потвърждава, във втория дуел въобще не съм имал никакви подозрения “, добави Олександър Усик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР