Аби Кланси роди четвъртото си дете през юни миналата година,

...
Аби Кланси роди четвъртото си дете през юни миналата година,
Коментари Харесай

Аби Кланси се разгорещи в еротично бельо

Аби Кланси роди четвъртото си дете през юни предходната година, а по-късно извънредно бързо е върна към съвършената си форма. Съпругата на някогашния футболист Питър Крауч изумява с всеки сантиметър от божественото си тяло в нова фотосесия.

Тя застана пред камерата за нова рекламна акция на долни дрехи, а фотосите, които се появиха в интернет пространството подлудиха почитателите й. Моделът театралничи по алено извънредно секси дантелено долни дрехи, което не оставя доста на въображението. Към изумителната си визия, 33-годишният модел добави чифт червени дълги ботуши на висок ток, които още повече вдигнат градусите на почитателите й. показва необикновено тонизираната си фигура, до момента в който театралничи на винтидж автомобил в червен дантелен сутиен и комбиниран ремък, единен с чифт ботуши на висок ток.







Футболната брачна половинка, която приключи на второ място в изданието на 2006 година на английския Next Top Model - беше в стихията си, до момента в който позираше пред камерата в поразителните пози.

Наскоро Аби показа тайните зад поддържането на нейната невероятна фигура, като призна, че това се свежда както до генетиката, по този начин и към здравословната ежедневна фитнес стратегия.

Пред списание Closer през ноември те показа: „ Обикновено хапвам каквото желая умерено. Всъщност не се боря с тежестта си прекомерно доста, тъй че не е нужно да се концентрирам върху това какво да не хапвам. Всички в моето семейство са стройни и високи.”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР