А1 стартира нова промоционална кампания, от която могат да се

...
А1 стартира нова промоционална кампания, от която могат да се
Коментари Харесай

50% отстъпка за електроуреди Xiaomi през февруари за всеки, закупил от А1 смартфон на марката

А1 започва нова промоционална акция, от която могат да се възползват всички фенове на Xiaomi. От през днешния ден до края на февруари всички, закупили флагманите или, ще получат ваучер с 50% понижение за покупка на смарт прахосмукачка или пречиствател на въздуха. Няма значение дали покупката на смарт телефона е направена през магазин на телекома, или онлайн от A1.bg.
Двете устройства от Mi 10T серията са измежду флагманите за 2020 година на производителя и се отличават с присъщото за Xiaomi чудесно съответствие сред цена и качество. има забележителна камера с 108-мегапикселов обектив и опция за снимане на фрагменти в 8К качество. въпреки това залага на наличната цена и удобен избор за консуматори, които търсят устройство в междинния клас. И двата модела са съвместими с 5G мрежата на А1, което ще стане изключително значимо през 2021 година, защото телекомът интензивно работи за разширението на нейното покритие.
 А1 стартира да интегрира моделите на Samsung в своята 5G мрежа А1 стартира да интегрира моделите на Samsung в своята 5G мрежа
А1 продължава бързото разширение на листата със съвместими устройства за своята 5G мрежа. Само два месеца след старта на първата и зас...
При покупка на един от тези смарт телефони в магазин на телекома или онлайн на A1.bg клиентите ще получат ваучер за 50% понижение от двата електроуреда на Xiaomi. Използването на ваучера е допустимо единствено онлайн, при пускане на поръчка през А1.bg. Всеки ваучер има неповторим за клиента код, който би трябвало да бъде въведен в полето „ Промо код “ на първата стъпка от онлайн поръчката. Когато това бъде изпълнено сполучливо, съответният консуматор ще може да продължи напред с поръчката на 50% по-ниска цена. Важно е да се посочи, че ваучерите се получават до 28 февруари и могат да бъдат употребявани най-късно до 31 март или до привършване на количествата от двата електроуреда.
Прахосмукачката e способна да анулира сериозна част от домакинската работа в почистването. Със своята кръгла форма тя може да доближи до множеството места в дома, а наборът от 12 типа датчици ѝ разрешава да си сформира карта на жилището, както и да реши дали избрана повърхност е почистена добре. Смукателната мощ на Vacuum-Mop Pro е 2100 Pa, което е задоволително, с цел да се оправи даже със мощно запрашени повърхности. В същото време тя е тиха и не пречи на жителите на дома.
Най-хубавото обаче е, че не е належащо някой да е у дома, с цел да може да работи. Електроуредите на Xiaomi могат да бъдат ръководени от смарт телефон благодарение на приложението Mi Home. Така всеки консуматор може да възнамерява почистванията за времето, в което е отвън дома си. Стандартната цена на прахосмукачката е 699 лв., а с ваучер за 50% тя става 349,50 лв..
Пречиствателят на въздух е различен апарат, който може да бъде ръководен отдалечено с приложението Мi Home. Освен да бъде включван и изключван отдалечено, той може да осведоми притежателите си за качеството на въздуха в действително време. Няма проблем да работи, когато няма никой в жилището, само че няма причина да бъде спиран през останалото време. е толкоз спокоен, че даже може да бъде подложен в спалня и няма да пречи на съня на жителите на дома.
 Стил и качество от най-новия Samsung Galaxy S21 Стил и качество от най-новия Samsung Galaxy S21
Елегантният и функционален флагман Samsung Galaxy S21, редом със международните поръчки, към този момент е наличен за предварителни поръчки и в Бъ...
Трябва да се има поради, че този апарат е подобаващ за пространства с размери сред 35 и 60 квадратни метра. Стандартната му цена е 499 лв., само че закупилите един от двата смарт телефона Xiaomi от А1 през февруари могат да го получат за 249,50 лв..
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР