А1 предлага новите сгъваеми смартфони Samsung Galaxy Z Flip3 и

...
А1 предлага новите сгъваеми смартфони Samsung Galaxy Z Flip3 и
Коментари Харесай

А1 предлага новите сгъваеми модели Galaxy Z Flip3 и Galaxy Z Fold3 на Samsung на преференциална цена

А1 предлага новите сгъваеми смарт телефони Samsung Galaxy Z Flip3 и Samsung Galaxy Z Fold3 на преференциални цени – с 200 лв. по-ниски. Най-новите представители на Z-серията на производителя поддържат 5G ULTRA мрежата на А1 и подсигуряват усъвършенствания в технологията, която разрешава прегъването на екрана.

Двата модела сгъваеми смарт телефони Samsung са ориентирани към разнообразни групи консуматори. По-компактният от двата – - се прегъва хоризонтално, което го прави изключително подобаващ за прибиране освен в джоб, само че и в дребна дамска чанта. Поради тази причина и изключително в композиция с меките цветове на модела като Лавандула, Ванилия, Зелено, Мистично черно.

Малките размери на обаче не компрометират технологиите на телефонa. В него се крият 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 888, както и цели 256 GB вградена памет. Основната камера се състои от два датчика по 12 мегапиксела, с които могат да се вършат и селфита на разширения външен екран. В допълнение, телефонът разполага и с 10 мегапиксела предна камера. Основният екран също не е по никакъв начин дребен в разгънато положение – 6,7-инча или към 17 сантиметра.

Тъй като това е смарт телефон, който поддържа 5G ULTRA, потребителите имат причина да погледнат към тарифен проект, който предлага неограничени мегабайти и неограничена скорост в мрежата от пето потомство. С него новите му притежатели ще го закупят за 1319,99 лв. в брой или 61,99 лв. на погашение. И в двата случая тези цени ще важат до края на промоцията на 26 август, след което ще влязат в действие постоянните.

е смарт телефон, чийто размери в разтворено положение доближават до забележителните 19,3 сантиметра. Неговата панта е ситуирана отвесно, което му разрешава да се отваря като книга. В това положение, дисплеят му доближава забележителните 7,6 инча. С такава повърхност той е подобаващ за онлайн срещи, мултитаскинг и даже графичен дизайн.

Основната му камера е тройна, като всеки от датчиците разполага с по 12 мегапиксела. Предлагат се разновидности с 256 GB памет и с 512 GB. И в двете конфигурации смарт телефонът разчита на 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 888 и 12 GB RAM памет. В устройството са вградени още AKG стерео високоговорители за наслада на феновете на музиката.



Промоционалните цени на Samsung Galaxy Z Fold3 също са с 200 лв. по-ниски от общоприетите и в композиция с тарифен проект за 256 GB памет стартират от 2 349,99 лв. в брой и 108,99 лв. на лизинг.

Избралите да закупят  Fold3 модел в периода на промоцията, ще получат и комплект с истински смарт аксесоари Samsung – калъф за устройството, интелигентна химикалка S Pen, както и зарядно устройство.

От Samsung са се погрижили и за комфорта и сигурността на потребителите във връзка с сгъваемите екрани. Технологията на екраните в новото потомство на Z-серията е напреднала доста, само че въпреки всичко от производителя дават обещание и замяна на екрана на специфични цени в оторизиран сервиз на Samsung в границите на една година от закупуване на устройството.

Още от ИКОНОМИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР