А встралийската диетоложка Ребека Гауторн разби мита за ползите от

...
А встралийската диетоложка Ребека Гауторн разби мита за ползите от
Коментари Харесай

Диетоложка разби мита за видовете шоколад

А встралийската диетоложка Ребека Гауторн разруши мита за изгодите от другите типове шоколад, като съпостави калоричността и състава им, оповестява Българска телеграфна агенция.

Наред с млечния и тъмния вид, специалистката анализирала и веганския шоколад, при който не се употребява мляко и други скотски артикули.



Напук на упованията, с най-малка калоричност се оказал млечният шоколад. Той съдържал два пъти по-малко наситени мазнини, спрямо веганския, който от мнозина се смята за по-полезен. Тъмният шоколад също отстъпил на млечния по тези индикатори, само че в по-малка степен.



"Ако вие предпочитате тъмния или веганския шоколад, продължавайте да ги консумирате, споделя Гауторн. Но в случай че ги предпочитате единствено поради калоричността им и ги считате за по-полезни, по-добре си похапвайте от млечния ".
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай Понеделник заран, шефът пита: - Очите ти са зачервени, пил си до сутринта, нали? - Глупости, липсваше ми работата, плаках!!! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМишени на хакерите са били Европейската комисия и още институцииСамо през декември 2020 година в Китай са построени 112 000 публични зарядни станции, което е повече от цялата социална зарядна мрежа в Съединени американски щати, само че идващият огромен производител на акумулатори може да от Европа.Резултатите от изследването са сходни с тези, огласени от " Пфайзер " за тяхната ваксина предходната седмицаРокадите са в цялата странаВременно придвижването в региона е ограниченоСтатуята е била сложена през 1980 г.Всяка година българи от целия свят посещават гроба на хан КубратЕто по какъв начин е разпределен вотът на българите„ Днес направихме още една значима стъпка към налагането на 5G в страната “, разяснява Александър Димитров, основен изпълнителен шеф на А1 БългарияПричината е, че към момента не е ясно дали имунизацията защищава от предаване на коронавирусаКакви инспекции желаят да създадат от гражданската платформаГренландия гласоподава през днешния ден на предварителни избори, които могат да имат огромни последствия в интернационален планВчера опозиционерът е бил изместен в болнично поделение със признаци за дихателно заболяванеПетролен танкер е имал проблеми с двигателяПривлечени в качеството на обвинени са 13 лица Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР