А вие за колко бихте продали труда си, пита риторично

...
А вие за колко бихте продали труда си, пита риторично
Коментари Харесай

Линда на Киро обясни защо продава козунаци за 60 лв. бройката

А вие за какъв брой бихте продали труда си, пита риторично брачната половинка на съпредседателя на ПППП

Линда Петкова, брачна половинка на съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, влезе в пояснителен режим за какво са й скъпи козунаците. Както е известно, килограмът в нейната пекарна върви по 60 лева килото.

Ето какво показа тя в обществените мрежи:

" За поредна година, всяка стопанка, пекарна или хлебозавод, оферират на своите другари и клиенти вкусни козунаци! Това прави и екипът на Амели, само че освен вкусни, а и неповторими! Защо неповторими? Защото са единствените 100% безглутенови козунаци в България!

Защо нашите козунаци са, може би, по-скъпи от другите?

Не е тъй като желаеме да забогатеем от пенсионери или хора с глутенова нетърпимост, а просто, тъй като желаеме да предложим това, което бихме поднесли и на децата ни! В нашата кухня се работи само и САМО без глутен!

Като всяка една сладкарница или пекарна и ние от Амели имаме сметки за разплащане или по този начин наречните разноски!

Разходи за ток, за вода, парно, наем, за ПОС терминал, банка, WiFi, заплати, налози, застраховки, входна такса, счетоводител ….. и т.н!

Освен математическите сметки, всяка година вършим опити, които лишават прекомерно доста време, с цел да могат безглутеновите козунаци да станат, както би трябвало. Защото всяка партида брашно е друга, и тъй като всяка година излизат нови и забавни хранителни артикули на пазара!

Да нашите козунаци не са на конци, не са по този начин пухкави и по този начин меки, само че за сметка на това са без глутен и доста по-вкусни!

Задайте си въпроса, в случай че извършите козунак по обичайната рецепта, с всичките тънки моменти и изхабени артикули, които са нужни за изработката му, с часовете прекарани в кухнята,за какъв брой лв. бихте го продали? За 2,50 лева за 5 лева За 10 лева "

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР