А причината да се стигне до тази раздяла е обсебващата

...
А причината да се стигне до тази раздяла е обсебващата
Коментари Харесай

Най-Накрая! Благой Разкри Истинската Причина За Развода С Есмер! Бракът Им Рухна Толкова Скоро Заради

А повода да се стигне до тази разлъка е завладяващата ревнивост на русата хубавица. „ Натискът от нейна страна бе голям. Един ден просто не устоях, обух си маратонките, с цел да мога да се отдалеча допустимо най-бързо и си потеглих ”, описа той пред камерите.

Той се зарече към този момент в никакъв случай да не се дами. Въпреки разлъката с някогашната си, Благо продължава да има мощна връзка с Москва, където има собствен бизнес. Джизъса беше безапелационен, че и друга страница от живота му е затворена, а точно футболът. Той показа, че в този момент ще отделя повече време на децата си. Бившият футболист има три деца.

Той обаче се усеща доста отговорен, че те ще израснат без татко. Въпреки многочислените си пътувания отвън страната, с цел да движи бизнеса си, Благо Джизъса се пробва да прекарва цялото си свободно време и с трите си деца. Бившият футболист сподели още, че не би разделил децата от майките им. „ Не бих отделил децата от майките им. В съвършени връзки съм и с Христина, от която имам две деца, както и с Есмер, от която е най-малкият ми наследник ”, изрично акцентира Благо.

При гостуването на някогашния футболист в „ Шоуто на Слави ” същински възторг измежду публиката провокира и част от облеклото му. Лъскавите обувки, с които беше обут Джизъса не останаха незабелязани. Слави също ги видя и похвали Благой, че ги е обул на босо, тъкмо както прави и той.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР