А основната причина за отвличането на вниманието са мобилните телефони,

...
А основната причина за отвличането на вниманието са мобилните телефони,
Коментари Харесай

Случва Се От Чисто Невнимание! Кръв Заля България!

А главната причина за отвличането на вниманието са мобилните телефони, съобщи БНР.

Статистиката на Държавна организация " Безопасност на придвижването по пътищата " поддържа апелите за по-внимателно шофиране. Затова Агенцията стартира и акция, която би трябвало да пресече рисковата процедура на писане на известия на мобилния телефон в придвижване.

В момента Законът за придвижване по пътищата не разрешава говоренето и писането по време на придвижване. Но санкцията е 50 лв. и лишаване на контролни точки. Държавната организация " Безопасност на придвижването по пътищата " не дава данни дали има санкционирани.

Експерти на Агенцията и на Министерство на вътрешните работи Бургас са инспектирали пътя Созопол - Приморско. При конфликтния сектор при с. Равадиново са били дадени наставления за разчистване на растителността и възстановяване на маркировката на пътя. Заради огромната натовареност на пътя се желае и структурна маркировка по цялото продължение от Бургас до южните ни курорти. Но това ще се извърши след края на дейния сезон.

Пътната полиция в Бургас е пуска и коли измежду пътуващите, с цел да управляват трафика по Южното Черноморие, показват от Държавната организация " Безопасност на придвижването по пътищата ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР