А неговата бивша и то не с кого да е.

...
А неговата бивша и то не с кого да е.
Коментари Харесай

Фурор! Вижте Коя Високопоставена Дама Е Новата Любовница На Тодор Славков! Първи Снимки!

А неговата някогашна и то не с кого да е. А с Тодор Славков. Може да се окаже, че той е попаднал в неловката обстановка поради умелите схеми на Тодорова. Тя от своя страна се е разделила с него и е оплела в мрежите си Малък Тошко.

Говори се, че със сина на Иван Славков Зорница е в интимни връзки от една година. Не инцидентно амбициозната дама бе определена за ръководител на партията „ Напред България ” макар, че не е ясно какъв опит в политиката има.

Според осведомени въпросната Зорница изкусно измамила някогашния си. Тя го вкарала в нелепия скандал с парцелите дружно с брат си. Апартаментът в действителност в никакъв случай не е бил в владеене на Антон Славчев, а неин и той в никакъв случай не е живял там.

Тодорова първо настанила брат си на улица „ Нишава ”, а в този момент тя живее в дома с фамозната тераса дружно с внука на Тато. За връзката им знаят единствено най-близките им. А обществено показват, че контактите им са единствено по работа.



Снимка: lupa.bg

По информация на lupa.bg Славчев живее в жилището на родителите си. Отдавна се бил разочаровал от палавата си половинка. Но поради нея в този момент се оказал в окото на медийната стихия с евтините жилища. Но поради интимния темперамент на историята бил с вързани ръце. И не можел да изясни защо иде тирада, предават от lupa.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР