А ко кафето е неотменна част от сутрешната ви рутина,

...
А ко кафето е неотменна част от сутрешната ви рутина,
Коментари Харесай

Какво казва любимото ви кафе за вас

А ко кафето е неотменна част от утринната ви рутина, то тогава това ново изследване е тъкмо за вас. То изследва какво разкрива изборът ви на кофеинова напитка за вашата персона.

По-конкретно, изследването открива основни разлики сред пиещите студено и горещо кафе във връзка с личностните им видове, привички за пътешестване, желания към млякото и така нататък

Изследването е направено измежду 2000 души ,

които споделят желанията си за кафе, привички и личностни трендове. То демонстрира следните резултати:

„ Средно тези, които избират студено кафе е по-вероятно да избират слънчевото време, обичат научно-фантастични излъчвания и е по-вероятно да бъдат част от поколението Z (бел. ред. родени сред средата на 90-те и началото на 2010-те години).

Тези, които избират горещото кафе пък е по-вероятно да бъдат екстроверти, любуват се на комедийни излъчвания и харесват Тейлър Суифт”.

Когато става дума за зодията

Проучването откри, че що се отнася до зодиакалните знаци, огнените и земните знаци избират горещо кафе, до момента в който водните и въздушните избират своите кофеинови питиета ледени.

Когато става дума за развлечение

Любителите на ледено кафе пътуват и употребяват Инстаграм повече от сътрудниците си с горещо кафе, които избират Facebook и пътуват малко по-малко, съгласно изследването.

С мляко или без

38% от феновете на студено кафе упорстват за растително мляко, като бадемовото мляко и овесеното мляко преобладават измежду предпочитанята. Междувременно 40% от пиещите горещо кафе избират класическа сметана или прясно мляко за кафето си.

Вкъщи или в кафенето

Като цяло 59% от всички участници в изследването споделят, че кофеиновите им привички са били тежко нарушени от пандемията от COVID-19, само че 46% оповестяват, че заключването ги е предиздвикало да опитват повече с кафето вкъщи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР