А именно, че днес при специализирана полицейска акция е открито

...
А именно, че днес при специализирана полицейска акция е открито
Коментари Харесай

Случва Се В Момента! Български Град Под Полицейска Обсада! Няма Да Повярвате Какво Откриха В Стара Джипка!

А точно, че през днешния ден при профилирана полицейска акция е намерено златно богатство в автомобил край Казанлък. Униформените обаче не се ангажираха да кажат какво е неговото количество, нито от коя ера е то.

Главен контрольор Стойчо Крачалов, шеф на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Казанлък, удостовери новината, като съобщи, че след съгласувани дейности с Окръжната прокуратура ще бъде даден и специфичен брифинг за откритото злато. По думите му съкровището включва скъпи експонати като златни огърлици, обици, колиета, гривни.

Засиленото полицейско наличие в Казанлък продължава и сега. Полицейски патрули, които стопират за инспекция колите, са ситуирани на разнообразни места в града.

От полицията отхвърлиха повече детайлности за находката, както и дали органите на реда са работили по сигнал, предава Бгнес.

По неофициална информация откритите украшения са от 12 век и количеството им е към 3 кг. Според полицейските източници става дума за иманярска история.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР