Samsung Galaxy A5 (2018) В

...
<a href=https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2017/10/1-40.jpg data-caption=Samsung Galaxy A5 (2018)
>Samsung Galaxy A5 (2018) В
Коментари Харесай

В Мрежата се появиха рендери на безрамковите Samsung Galaxy A5 и Galaxy A7

Samsung Galaxy A5 (2018)
В Мрежата изтече изображение с финалния дизайн на “почти флагманските” смарт телефони Samsung Galaxy A5 и Galaxy A7 2018. Най-вероятно, устройствата ще наподобяват на сегашните топ-апарати на производителя. За това оповестява ресурсът Gizchina.

Според оповестените фотоси, новите смарт телефони ще получат безрамкови екрани със съответствие 18,5:9 в стила на флагмана Galaxy S8. На гърба На Galaxy A5 (2018) ще се намира модулът с единичната съществена камера, а вдясно на него — LED-светкавицата. Може би, Galaxy A7 ще има двойна съществена камера.

Четецът на пръстовите отпечатъци на двата апарата, най-вероятно ще се намира под модула на главната камера, а не в профил, както е при Galaxy S8 и Galaxy Note 8. На лявата страна на смарт телефоните, може би ще е ситуиран физическия бутон за извикване на гласовия помощник Bixby.



Информацията за Galaxy A3 (2018) към момента е прекомерно малко. Някои източници настояват, че производителя е решил да се откаже от стартирането на фейслифт на модела. Твърди се, че в новите смарт телефони, компанията ще се концентрира върху стартирането на устройства с безрамкови екрани, поместването на които в дребния Galaxy A3 е невероятно.

Най-вероятно, представянето на новите артикули ще се организира през зимата на 2018 година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР