А дали на Влади, както галено го нарича бизнесменът Васил

...
А дали на Влади, както галено го нарича бизнесменът Васил
Коментари Харесай

Защо Влади Г. е бил самотен в ареста и какво му е липсвало. Ех, лъжльо...

А дали на Влади, както галено го назовава предприемачът Васил Божков, не са му липсвали някои заснежени пътечки…, по които обичал да се разхожда постоянно във вилна зона „ Ярема “, където употребява замък, също не негов, а на кумата…? Но това са догатки, най-вероятно нелепи, поради високия морал и почтеност, притежавани от Влади.

Разбира се, над всичко това е неговата некорумпираност. Опираме се на безапелационното му изказване, че нито е изнудвал Божков, нито е взел от него милиони, нито е предал огромна част от тях на Борисов. Не, не и не! Така „ цветарката “ – много забогатяла съгласно клюки от престоя във властта, - Горанов – дава отговор на всеки въпрос дали е прибрал милионите от Божков. И ние му имаме вяра, няма по какъв начин, въпреки всичко е от ГЕРБ, а там са единствено души-камбана. И ПКП, несъмнено.

Горанов пробва да дава отговор на въпросите с възприятие за комизъм и подигравка. Дори се опита да трансферира топката в Агенцията по вписванията, където май имало нещо гнило, обвързвано с докладите на божковите фирми… Ех, Влади, Влади, октомвриец млад…

А дали Влади Горанов още носи цветя в Движение за права и свободи?

Дали някой има вяра на някогашния финансов министър? Ще употребяваме назаем неговия отговор: Не, не и не. Дори Влади не си има вяра. Най-малко той.

Освен това Божков надали е споделил и посочил всичко.

Ех, лъжльо... Колко си транспарантен и обикновен.

Емил Азар

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР