97 години тече политическо прочистване. Местната и централната власт притискат

...
97 години тече политическо прочистване. Местната и централната власт притискат
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Притискат хората от Босилеград да напуснат региона

" 97 години тече политическо пречистване. Местната и централната власт притискат хората да изоставен района. "
Това сподели в изявление за bTV евродепутатът Ангел Джамбазки по отношение на случая със арестуваните в Босилеград български лекари, отишли да правят безвъзмездни прегледи.
" Тяхната лицемерна политика няма да мине този път, те ще се научат, че ще съблюдават всички европейско номера в случай че желаят да са част от Европейски Съюз. Няма да ги оставим. Това ще влезе в отчета за уголемение за другата година сигурно. Такъв скандалняма да видите в Африка даже, това са лекари с филантропична задача. Никой не е тръгнал да прави трансплантации на сърце ", добави още той.
Относно настояването за Лютви Местан за признание на турско малцинство Джамбазки сподели:
" Никой никому не дължи почитание поради произхода. Уважение се дължи поради държание, поради това не почитам този човек. Защото се крие в турското посолство. В България няма национални малцинства, в България има самостоятелни права. Според мен го прави, с цел да подскаже, че е в тежко обществено състояние и има потребност от поддръжка. Поведението на Местан е ехтене на държанието на Ердоган. Това ще бъде роля на драматичен воин. "
" Движение за права и свободи може да желаят да ръководят с Далай Лама и те ще желаят, те нямат проблем да ръководят, с който и да било. Те доста страдат, тъй като не са във властта, по тази причина плачат от тв приемника. ", означи още евродепутатът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР