92-годишният дядо Ральо от странджанското село Кости е известен в

...
92-годишният дядо Ральо от странджанското село Кости е известен в
Коментари Харесай

Дядо Ральо от с. Кости: Откриха ми 5 см. увеличен черен дроб, след 20 дни с тази отвара намаля с 2 см

92-годишният дядо Ральо от странджанското село Кости е прочут в целия район. Той е оказал помощ на доста хора да се оправят с проблемите си с черния дроб и да заживеят естествен и пълностоен живот. Историята му в действителност е невероятна. Преди години лекарите открили, че черният му дроб е наедрял с 5 сантиметра. Изписали му рецепта с медикаменти, които да пие, само че откакто отишъл в аптеката и видял цената им, се отказал.

Тогава се сетил, че негов другар, който страдал от цироза, се е справил с казуса и е бил изписан от болничното заведение. Свързал се с него за консултация, а индивидът му дал чудодейната си рецепта за запарка, която прави черния дроб като нов, написа „ За дамата “. Лечебната напитка е обикновена за подготвяне и единствено след 3 седмици след началото на лечението с нея, дядо Ральо отново отишъл на обзор. Медиците открили, че нарастването на черния му дроб е намаляло с 2 сантиметра. Той траял да пие отварата и здравословният проблем липсващ изцяло.

Дядо Ральо споделя с всички рецептата си. За изработката на напитката са нужни само 4 литра вода и 250 грама метлено семе (Sorghum). Семето се слага във водата и след завирането се оставя на сдържан огън към 10 минути. Сместа се оставя за 12 часа, след което се прецежда и се съхранява в хладилника. Трябва да бъде изпита в идващите 24 часа. Количеството е огромно и може и да не се приема вода – напитката изцяло я замества. Терапията продължава 1 месец, след което се прави отмора от 30 дни, а при нужда се повтаря. Дядо Ральо споделя, че е оказал помощ на над 200 души, а и до през днешния ден непрестанно му се обаждат излекували се хора, с цел да му благодарят.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР