900-килограмов бик, който се изплъзваше на полицията в продължение на дни, намери своя ужасен край на улица в Шарлот

...
900-килограмов бик с дълъг рог, който се изплъзваше от полицията
Коментари Харесай

900-килограмов бик с дълъг рог, който се изплъзваше от полицията и други търсещи от понеделник, намери края си на улица в Шарлот късно в петък, слагайки край на безмилостната търсене, включващо дрон за топлинно насочване.

Бикът е намерен и убит от собствениците си около 21:45 ч. с присъствието на полицията в Шарлот-Мекленбург, каза Мелиса Найсли, говорител на отдела за контрол на животните на CMPD.

В кратко изявление за медиите Найсли каза, че няма друга информация за бика.

Полицията излезе с кратко изявление в петък вечерта в Twitter, сега известен като X, като каза само, че бикът е бил намерен в блок 9300 на Moores Chapel Road. Това е близо до междущатска магистрала 485 в западния окръг Мекленбург.

„Благодаря на всички за помощта“, каза полицията.

Районът на параклиса Мурс е близо до мястото, където бикът избяга, когато собствениците му се опитаха за да защити животното, като го премести от пасище в затворена зона.

Собственикът, с присъствието на служители на CMPD, се опита да хване бика с ласо, но животното избяга в гората, каза полицията.

Полицията призова жителите, които може да видят бика, да стоят на безопасно разстояние и да се обадят на 311 с информация за местоположението му.

В събота не беше известно кой е забелязал животното, преди да бъде убито.

Това е история в процес на развитие. Проверете отново за актуализации.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР