90% от колите в Европа са с части, произведени в

...
90% от колите в Европа са с части, произведени в
Коментари Харесай

90% от колите в Европа с наши части

90% от колите в Европа са с елементи, създадени в България. Автомобилният бранш се трансформира във водещ у нас, развиването му е извънредно позитивно и все по-динамично. Това заяви в изявление за " Стандарт " изпълнителният шеф на Българската организация за вложения Стамен Янев. В промишлеността в страната има над 250 компании с над 65 хиляди заети, добави той.

Преговаряме с азиатски компании за определяне на производства на електрически коли и транспортни средства, акумулатори за тях, както и за големи вложения в областта на химическата промишленост, преработката на метали и авиоиндустрията, сподели още Янев. Той и екипът му са 100 % окуражени да изпълнят задачата за 2020 година - 2 милиарда вложения.

Приоритет на БАИ са вложенията в региони с висока безработица, най-много в Северна България. Инвеститорите към този момент намират за атрактивни дестинации регионите към Ловеч, Ботевград, Плевен, Враца и Русе.

ОЧАКВАЙТЕ: Ще повлияе ли коронавирусът върху стопанската система ни? – изявление със Стамен Янев

Още изявленията и разбори по горещите тематики четете в петъчния " Стандарт ", който към този момент е на вестникарските сергии!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР