90 на сто от служителите на Европейската агенция за лекарствата,

...
90 на сто от служителите на Европейската агенция за лекарствата,
Коментари Харесай

90% от служителите на Европейската агенция за лекарствата напускат ако централата се премести в София


90 на 100 от чиновниците на Европейската организация за медикаментите, която в този момент е в Лондон, ще изоставен работа, в случай че централата ѝ бъде преместена в София, оповестява Ройтерс, като цитира "Политико ".

Както е известно след Брекзит централата би трябвало да се откри в някой град на страна членка на Европейски Съюз. България е измежду претендентите. В нашата страна няма нито една централа на европейска организация.

Администрацията на ЕАЛ е направила проучване на настройките на чиновниците си. Оказва се, че най-вече избират да бъдат пренасочени в Амстердам. Те са съгласни да работят в Милано, Виена и Барселона. Като даже в тези случаи много хора ще изоставен.

Но изрично са срещу да бъдат местени в София, Варшава или Букурещ.

Неофициално се приказва, че Милано ще бъде предпочетен за новата централа. Решението би трябвало да бъде взето на срещата на върха на водачите на Европейски Съюз през октомври месец. От евроагенцията приканват политиците да отсъдят вярно, тъй като в случай че огромна част от нейните 900 чиновници изоставен, централата няма по какъв начин да действа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР