87-годишна жена от Видин е станала жертва на телефонна измама

...
87-годишна жена от Видин е станала жертва на телефонна измама
Коментари Харесай

Пенсионерка от Видин даде 3000 лв. на телефонни измамници

87-годишна жена от Видин е станала жертва на телефонна машинация по схемата " присъединяване в полицейска интервенция за залавяне на измамници ", оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Видин

Пенсионерката е подала сигнал за измамата в районното ръководство, като съобщила, че била уверена в телефонни диалози да окаже подпомагане за залавяне на нарушители. За задачата пенсионерката оставила плик с към 3000 лв. на стълбите на необитаема постройка в града.

Това е трети случай на сходна машинация този месец, откакто при започване на юни в два поредни дни двама видинчани - на 75 и 69 години, станаха жертва на телефонни измамници, като им предадоха общо 2000 лв. и златни бижута.

От полицията припомнят, че чиновниците на Министерство на вътрешните работи не търсят финансово подпомагане от жителите при осъществяване на интервенции за залавяне на нарушители.
 ​Възрастна жена даде близо половин милион лв. на телефонни измамници в София ​Възрастна жена даде близо половин милион лв. на телефонни измамници в София
На няколко пъти тя оставяла огромни суми до кофи за отпадък в центъра на града. На този декор разбор на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата демонстрира, че през последните тр...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР