86- годишният Стефан Янев беше намерен убит в блока, в

...
86- годишният Стефан Янев беше намерен убит в блока, в
Коментари Харесай

Жената, убила баща си: Вече ще пращам децата на училище

86- годишният Стефан Янев беше открит погубен в блока, в който живее фамилията в жк "Люлин ", откакто разкри, че трите му внучки - на 13, 14 и 18 години, в никакъв случай не са ходили на учебно заведение и живеят затворени.

Просълзена, Мария Велева помоли съда да бъде освободена. В залата тя сподели, че е родена през 1976 година, има висше педагогическо обучение, получено в Софийския университет и със приблизително обучение компетентност "Пиано ". Пишела детски песни.

"Искам да работя в учебни заведения и детски градини, да пея на децата моите песни, да не ме връщате там, откъдето пристигам и да имам срещи с психолог и психиатър ", сподели дамата.

Тя разгласи, че към този момент е съгласна да пусне дъщерите си на учебно заведение, щяла да им откри положително, и изясни, че до момента не ги пускала поради насилието там. Увери обаче, че децата й са добре възпитани.

Жената посочи, че мъжът й бил един от най-съвестните служащи в "Топлофикация ".

Самият Велев резервира безмълвие.

В залата стана ясно, че повода за гибелта на възрастния човек евентуално задушаване, получено в резултат на побоя, който двамата са му нанесли. Стефан Янев е удрян с тъп предмет по главата. Зетят признал по какъв начин е станало това. Направили го, тъй като пенсионерът желал да стартира дело за подялба на общия апартамент, заяви "24 часа ".

Свидетелка пък чула по какъв начин Мария викала: "Ще те пребия ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР