„В моето съзнание е, че не съм създал човек, майка

...
„В моето съзнание е, че не съм създал човек, майка
Коментари Харесай

Бащата на убиеца Семерджиев с тежки думи: Жив се закопа в гроба! Страшно ми тежи за момичетата

„В моето схващане е, че не съм основал човек, майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило“, съобщи пред Би Ти Ви Константин Семерджиев – бащата на Георги Семерджиев, който беше задържан за тежката злополука в София, при която починаха две млади дами.

Бащата на Семерджиев добави, че е бил на мястото на злополуката два часа след съдбовния случай, а въпросната вечер, малко преди злополуката, всички са били на фамилна вечеря. Родителите му не са забелязали нищо неправилно, другояче е нямало да го пуснат да се качи на автомобила.

Константин Семерджиев призна, че не са знаели, че Георги има проблеми с опиатите. Той живеел настрана в квартал „Лозенец“ и точно те са съдействали и са показали адреса му, където малко по-късно беше и задържан Георги.

„Той беше на вечеря у дома и нищо не подсказваше, че това нещо се е случило с опиатите. Тръгна си от вечерята към 20:30 ч. някъде. Преди това отиде да вземе брат си от работа. Пет нощи не съм спал и не знам накъде да потегли. Излизам от вкъЩИ, виждам хората към себе си, имам възприятието, че всички ме гледат и се връщам назад у дома. Какво да направя, ужасно ми тежи, че две млади същества си отидоха. Не мога да върна живота на двете девойки, той жив се закопа в гроба“, добави татко му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР