„Стратегии имаме предостатъчно! Имаме и съдебни дела, протести, безспирно говорено

...
„Стратегии имаме предостатъчно! Имаме и съдебни дела, протести, безспирно говорено
Коментари Харесай

Кметът на Банско изригна във фейсбук: Какво още искате, “зелени” господа?

„Стратегии имаме премного! Имаме и правосъдни каузи, митинги, безкрайно говорено без чуваемост, имаме изгубени години….СТИГА!“, това написа в персоналната си страница във фейсбук кметът на Банско Георги Икономов.

Ето и целия текст на обявата:

Вчера стана ясно, че екоактивисти са внесли в Министерски съвет отчет, с който приканват да се създаде визия за запазване на естественото благосъстояние. Нима не знаят, че имаме настояща Националната тактика за стабилно развиване на туризма с небосвод до 2030 година, призната от Министерски съвет през 2014г.? Нима не знаят, че има направени проекти за развиване на нашия район на общинско, регионално и районно равнище в осъществяване на Закона за районното развиване?
Ако не знаят, да прочетат!
Или просто хвърлят в пространството следващата операция, с която да продължат да държат в режим на „ изчакване ” развиването на планинските райони в България?
И в тези тактики е казано всичко!
Стратегии имаме премного! Имаме и правосъдни каузи, митинги, безкрайно говорено без чуваемост, имаме изгубени години….СТИГА!
Това в действителност е повратен миг, в който ще стане ясно дали България желае да има планински туризъм или не. Не е нужно да откриваме топлата вода. Имаме образеца на редица близки и по-далечни планински страни. Нека стартираме процеса на здрава основа с съответни закони!

За да не остава място за разногласия!
За да не остава място за зелен популизъм!



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР