„Слави Трифонов предаде избирателите си“. Това каза пред „България Днес“

...
„Слави Трифонов предаде избирателите си“. Това каза пред „България Днес“
Коментари Харесай

Наш емблематичен актьор: Слави, каква миризлива сделка направи, че предаде избирателите си!?

„Слави Трифонов съобщи гласоподавателите си“. Това сподели пред „България Днес“ огромният артист Георги Мамалев.

Шоуменът политик разгласи в сряда, че излиза от обединението с „Продължаваме промяната“, Българска социалистическа партия и Демократична България. „Политическият живот на Слави Трифонов завърши – безапелационен е Мамалев. – Уж се появи като избавление, като нов човек. А най-после може би направи услуга на опозиционна партия. Намирисва ми на договорка. Мисля, че Слави взе участие в някаква скица с друга партия“, сподели още звездата от „Оркестър без име“.

Според Мамалев Трифонов и хората от „Има подобен народ“ въобще не мислят за хората в България. Както е известно, има големи въпросителни към бюджета на страната. Трябва да се гласоподават и други жизненоважни за страната закони. Точно противоречие в новия бюджет е един от претекстовете на Трифонов да напусне обединението.

„Какво ги бърка бюджетът на страната, значим е какъв е на партията на Слави. Може в този момент да скочи – изясни Мамалев. – В тази икономическа, финансова и военна рецесия в този момент влизаме и в политическа“, неудовлетворен е пред вестника артистът от „Клуб НЛО“.

Музикантът Богдан Томов не е сюрпризиран от дейностите на Слави Трифонов. В последните месеци поп изпълнителят не е виждал индикации обединението да издържи. 65-годишният артист следи изкъсо политическото състояние в страната. И постоянно споделя своето схващане по въпроса.

„Очаквах обединението да се разпадне даже по-рано – разкри пред вестника Томов. – Когато търпението се изчерпа, тя завършва. Най-вероятно крахът на обединението е подбуден от битка за ползи. Гласовете на обособените партии в нея не стигаха за болшинство. И по тази причина трябваше да вземат решение всичко дружно. В последните месеци „Продължаваме промяната“ имаха по-големи мераци за дадени неща. Това очевидно не се е харесало на Слави. С излизането от обединението Трифонов направи услуга на ГЕРБ“, сподели още Томов.

Според него в този момент въобще не е времето за нови избори. Миналата година българският народ върви до урните три пъти.

„Слави това го знае, но…“, добави Томов.

Срещу изказването на водача на „Има подобен народ“ скочи и обичаната актриса Латинка Петрова. Пред „България Днес“ звездата от „Опасен чар“, „Адио, Рио“ и „Дунав мост“ съзря „поредната част от игрите на Слави Трифонов“.

„Пореден негов фишек! Пореден блъф от страна на Слави да се съобщи в пространството, тъй като се изгуби. Не му се отвори парашутът на няколко пъти и в този момент желае да скандализира нещата. Няма да падне държавното управление, дано бъдат спокойни читателите“, показа пред вестника родената в кюстендилското село Горна Козница актриса.

Петрова бе безапелационна, че още първите му стъпки в политиката били неузрели и в търсене, което не отговаряло нито на политиката, нито на обстановката все още.

„Нямаме революционна обстановка, с цел да има нови избори. Коалицията няма да се скапе. Не сме узрели за сходно неспокойствие и нови избори. Мисля, че Движение за права и свободи ще поддържа ръководещите, част от ГЕРБ също“, сподели още Латинка.

„Винаги съм имал запаси във връзка с Слави Трифонов. Мястото му не е в политиката“, изрази своето мнение пред „България Днес“ емблематичният ефирен водещ на „Минута е много“ Петър Вучков. По думите му оставката на „Има подобен народ“ не е нещо ненадейно, само че огромна част от българите биха изпаднали в потрес при нови парламентарни избори. „Ще бъда почтена и откровена – чаках държавното управление да падне, тъй като в нито един миг не видях да работи в вярна посока. Откакто съм умишлен човек, не помня да сме имали подобен министър председател и кабинет. От Кирил Петков чуваме единствено празни думи, без да има дейности на терен“, съобщи фолкпевицата Роксана, която е известна с публичната си позиция и изказ, който не икономисва истината.

„Познавам Слави от доста години и щом е решил да постъпи по този начин, значи в действителност не е виждал светлина в тунела. Дано решението му да е взето в вярното време и нека настъпят по-добри времена за този измъчен и беден народ“, добави Роксана.

Легендата в художествената гимнастика Нешка Робева е на мнение, че е извънредно време обединението да се разпадне. „Мисля, че Слави прави най-хубавото за момента. Нека да не изясняват, че поради войната не би трябвало да се разпада обединението. Ние не сме във война, различен е въпросът, в случай че желаят да ни вкарат в такава“, съобщи пред вестника популярната треньорката.

Робева е извънредно разочарована от днешните ръководещи. Споделя, че самата тя с чисто сърце е гласувала за тях, само че те не са оправдали упованията й.

„Говорят едно, след това друго, по-късно трето. Приключиха изборите и започнаха да се разкриват какви са. Страшно е всичко, което виждам, че става. Сега може би ще тръгнат към държавно управление на малцинството. Ще търсят поддръжка от ГЕРБ, от ДПС“, добавя Робева.

– Г-жо Балканска, Слави Трифонов разгласи, че изтегля министрите на „Има подобен народ“ от държавното управление. С какви усеща приемате тази вест?

– Още първоначално се разбра, че тази коалиция е като орел, рак и щука. Има и по-умни глави от мен, само че ми направи усещане, че не седнаха на една маса да се схванат. Пролича си, че всеки дърпа към себе си и не мислят като едно държавно управление.

– Одобрявате ли постъпката на Трифонов?

– Нямам нищо срещу Слави, само че ще му кажа, че да управляваш страна не е като да се качиш на сцената и да пееш. С песни не се оправя един народ, трябват самун и мотика. То и аз съм певица и се качвам на сцената, само че не мога да бъда водач и ръководещ.

– Къде сбърка настоящето държавно управление, че се стигна до тази обстановка?

– Обявиха, че ще чегъртат, само че нищо не направиха. А по този начин и не схванаха, че с цел да построиш нова къща, не е наложително да буташ остарялата. Може би приказвам прочувствено, само че не видях при тях разумно мислене. Искаха да надграждат, а нищо не видяхме.

– Ще съумеят ли българите да се оправят в тази трагична обстановка?

– Нашият народ е претърпял 500 години иго, ще преживее и това. Да, ще се оправим. Но все ми се искаше това стадо с овце, не го споделям в неприятен, а в противен случай в положителния смисъл, да бъде поведено от един овен. Народът има потребност от водач, който да му задава вярната посока. Е, не случихме на подобен, тъй че остава вярата, че ще си намерим нов по-хубав.

Богдана Карадочева:

Време беше за завършек на мъката!

– Логичен ли бе ходът на Слави Трифонов, г-жо Карадочева?

– Мисля, че да. Крайно време беше тази безспорна мъка да завърши. Направи верен ход, който утвърждавам. Това ръководещо обединяване е безпринципно и неуместно. Радвам се за това, което направи.

– Оттук нататък какво ни чака?

– Бог знае верния път пред нас. По-кротко и цивилизовано да се мислят нещата. По-интелигентни и можещи хора да ни ръководят. Дано нещо позитивно се случи. Дано да е за положително. Така че – единствено си викаме нека. Сега няма страна.

– Трябват ли нови хора да поемат властта?

– Има доста образовани, интелигентни, почтени и заслужили хора с почит. Така че би трябвало да бъдат послушани те.

Ева от „Ергенът“ го връща в шоубизнеса

Певицата Ева, която се прочу с изявата си в „Ергенът“, е подготвена да удари едно рамо на Слави Трифонов. Откакто влезе в политиката, някогашният водещ на вечерно шоу спря с музиката. Дори няма да е част от турнето на неговия „Ку-ку бенд“.“Да ми звънне, ще го вкарам назад в шоубизнеса, щом се отхвърля от политиката. Ще вършим дуети, ще бъде доста настоящ, тъй като Слави до момента не е имал шлагери с такава красива певица до себе си. Да се завърне в шоубизнеса посредством мен. Каня го официално“, сподели пред вестника Ева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР