„Ще се самоубия“, крещял по време на преследването 49-годишният дрогиран

...
„Ще се самоубия“, крещял по време на преследването 49-годишният дрогиран
Коментари Харесай

Скандално! Дрогираният пред КАТ в Пловдив имал 63 акта и 47 фиша. Крещял, че ще се самоубие

„Ще се самоубия“, крещял по време на преследването 49-годишният дрогиран лидер, който сътвори същински екшън пред КАТ – Пловдив през вчерашния ден. Около 15 часа той отишъл да записва колата си, чиито номера били свалени поради шофиране след приложимост на алкохол през януари тази година. На чиновниците направило усещане, че е несъответстващ, а информация посочила, че няма брошура. Тя му била отнета за 1 година поради случая през януари. Решили да го проследят дали ще се качи на колата, което той и направил. Опитал се да избяга от инспекцията и се наложило полицията да загражда паркинга на КАТ. Затова той пробвал да се измъкне през бетонни саксии. Автомобилът се блъснал в тях и спрял. Водачът се заключил вътре и отказал да излезе, при което се наложило служител на реда да счупи шофьорското стъкло, с цел да го извади и му постави белезниците, предава 24 часа.

„Полицаите са работили изцяло вярно, без несъразмерна приложимост на мощ, като са пазили живота освен на многото хора, които са били на паркинга на КАТ, а и неговия“, съобщи заместник-районният прокурор Атанас Илиев.

Полевият тест е дал позитивна проба за амфетамин, като ще му бъде повдигнато обвиняване освен за шофиране след приложимост на дрога, а и за несъблюдение на полицейско предписание и безчинство.

За 21 години зад кормилото лидерът има 63 акта и 47 фиша за пътни нарушавания в цялата страна, както и една условна присъда за шофиране след приложимост на алкохол.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР