„Бойко Борисов престана да е човек от народа.“ Това заяви

...
„Бойко Борисов престана да е човек от народа.“ Това заяви
Коментари Харесай

Радан Кънев: Бойко Борисов вече не е момчето на народа според 


„Бойко Борисов престана да е човек от народа.“ Това съобщи пред bTV зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев. „Момчето от Банкя се качи по стълбата на Смирненски някъде високо, в този момент живее в розови облаци и хората станаха богати в очите му“, добави той. Кънев изясни, че той към този момент е „слязъл по тази стълба“ и че хората нито са богати, нито са удовлетворени. Зам.-председателят на ДСБ уточни и че по значимите въпроси ГЕРБ и Българска социалистическа партия в действителност гласоподават дружно, осведоми news.bg По думите му двете партии основават подправена борба между тях. „Това подкрякване в ляво е следващо доказателство, че тези хора не стават за алтернатива“, добави Кънев.

Според Кънев политическите кръгове в ръководството на страната крадат поради неналичието на правораздаване. Тези обири красноречиво показвали, че у нас няма чатна благосъстоятелност. По думите му частната благосъстоятелност липсва на всички равнища – няма я нито на село, нито на най-високите равнища на бизнеса. „Няма израстване съгласно заслугите, а съгласно партийни, роднински и прочие неестествени за дясното, за демократичното общество процеси“, изрично съобщи Кънев.

Зам.-председателят на ДСБ изясни и че министър председателят Борисов господства от 10 години в българската политика. „Боя се, че моделът е по-стар от него, само че той го обхвана и го трансформира в модела „Борисов“, в случай че желаете модела „Борисов – Пеевски“, изясни още Кънев.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР