“От 2000 до 2017-та НАП е събрала не по-малко от

...
“От 2000 до 2017-та НАП е събрала не по-малко от
Коментари Харесай

Ексклузивно! Бъчваров с горещи разкрития за убийството на Иво Стаменов, за 2000 души с огромно богатство и…

“От 2000 до 2017-та Национална агенция за приходите е събрала не по-малко от 197 милиарда лв. от налози. За последните три години растежът на приходите възлиза на 5 милиарда и 100 милиона. По този метод стопанската система изсветлява. Това съобщи в ефира на Нова тв представителят на Национална агенция за приходите Росен Бъчваров във връзка абсурда с размера на несъбраното Данък добавена стойност.

“16,2 милиарда е общата сума на ревизионните актове, с които Национална агенция за приходите е разкрила злоупотреби с Данък добавена стойност. Във всяка страна има дял вземания, които са категоризирани като трудносъбираеми.

Нито лев от тази сума не е отписана, въпросът е каква е вероятността те да бъдат събрани. Ако една компания няма имущество, събирането на задължения е мъчно. България се подрежда на 20- то място от 27 по несъбираемост на Данък добавена стойност, демонстрира проучване на Европейски Съюз. След нас са Гърция и Италия

Всяка година при към 2000 души, при които има необяснимо благосъстояние, се минава през проверка и в случай че се постанова поръчителство, запор.

Национална агенция за приходите излезе от обстановката с Иво Стаменов по-силна от преди. Това, че все още не се е стигнало до арест, напълно не значи, че няма придвижване в следствието.

Хората в бранш “Фискален контрол” претърпяха доста огромен потрес, стоят въпросите за какво тъкмо него”, уточни специалистът.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР