“Очевидно има допуснати пропуски при охраната. В момента продължава търсенето

...
“Очевидно има допуснати пропуски при охраната. В момента продължава търсенето
Коментари Харесай

Младен Маринов с последни разкрития за затворниците: Готови са на всичко, за да не се върнат обратно

“Очевидно има позволени пропуски при защитата. В момента продължава търсенето по няколко посоки. Навсякъде има полицейски патрули, всички сили и средства са на крайник за издирването”. Това съобщи пред Би Ти Ви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов за двамата избягали пандизчии Владимир Пелов и Радослав Колев.

Маринов добави, че в такива случаи има методики по които се работи и не може да се изнася повече информация. Той удостовери, че околните на избягалите пандизчии се разпитват сега.

Главният секретар, не се нае да прави умозаключение какво и по какъв начин тъкмо се ес лучило, защото информацията е откъслечна, както и по тази причина по какъв начин двамата нарушители са се сдобили с оръжие, само че всичко приказва за едно доста добра логистика.

На въпрос какво се е случило вътре, Маринов съобщи, че това е ангажимент на Министерството на правораздаването и не може да разяснява.

“Те са употребявали оръжие, с цел да заплашат надзирателите. Престъпленията за които лежат са за убийства, присъдите им са огромни и са подготвени на всичко, с цел да не се върнат в затвора”, добави още Маринов.

То акцентира, че всички системи за сигурност са задействани извънредно бързо, както и Гранична полиция и счита, че времето не е задоволително, с цел да изоставен страната.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР